<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6268487116956548848\x26blogName\x3dAbsit+Invidia\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://butabanasaurus.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://butabanasaurus.blogspot.com/\x26vt\x3d9198394895490900188', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

 

 

Tuesday, 8 June 2010

[ ..hebat belaka.. ]

Eh, dah lapan jun dah ke? Tak perasan pun.

HHAHAHAHHA tadah lah. Biasa je. Setiap tahun pun sama je. Dah banyak tahun saya tak celebrate hari sembilan jun ni. Kalau kata celebrate pun gimik je.

Tapi dari pagi hingga petang sekarang macam tak smooth je. Harap-harap malam ini dengan malam esok cantek cantek lancar lah.

Malam ni saya sibuk betul lah. Nanti saya kena pergi angkat Pleng dari LRT station, lepas tu saya pergi angkat sepupu saya. Akhirnya, bawa Judy dari ss7.

Mengapa lah hari sipesial saya, saya jadi driver juga ni? Harap harap suatu hari, ada orang jadi chauffeur saya lah. Malas lah nak bawa kereta sini-sana.

Walaupun saya suka sangat bawa kereta jalan jalan, tapi kekadang saya rasa jelak juga. ;P

Walaubagaimanapun, tak boleh lah kira-mengira sangat dengan kawan-kawan sekalian. Seseorang kena jadi kambing korban juga pada suatu masa. Hehe.

Esok, saya nak duduk kat rumah je. Layan kucing aku yang comel-comel belaka. Dia dah tak tahan dah, tak nampak saya pada hari sabtu dan hari ahad pulak saya tidur je sepanjang hari sebab letih sangat dari hari sabtu. (hari sabtu saya pergi ke melaka dengan keluarga aku).

So, esok saya duduk kat rumah makan sebanyak yang boleh (habis lah, gemuk sial lah nanti) dan rileks je. Dan menonton lah Gintama lagi. Ketawa puas puas. Itulah ideal hari jadi saya.

Memang boring punya orang ni.

Apa-ape je, saya akan update lah nanti. Malam ni saya cuba tangkap gambar banyak banyak ya. Okay, nak tutup mulut dah. Nak continue kerja nanti boleh chao awal hahahaa.

Selamat Malam semua! ♥ /sayang

Suwa.
*Taken with Golden Half*

p.s.: hari jumaat ni saya pergi menonton Toy Story 3!!! Nanti saya beritahu kamu bagus ke tak ya!!! ♥

p.p.s.: kalau kamu nak tengok gambar saya tangkap dengan lomo saya, tekan lah SINI dan SINI.

:: stitched on` ::*|18:17|

:: [0] care[s] ::

--------------------------------------------------------

Newer›  ‹Older



:: ..it is me.. ::
--------------------------------------
suwas.jpg
Ailurophile. Irascible. Desultory. Furtive.

Me

:: ..Type Here.. ::
--------------------------------------


:: ..pages i stalk.. ::
---------------------------------------
..queen of mushrooms..
..best page on earth..


:: ..Tick Tock.. :: --------------------------------------

:: ..Calender 2013.. ::

June
---------------------------------------




::..Wishes.. ::
--------------------------------------
~ eternal financial stability, bitch
~ Tokyo solo 2013
~ to Japan, I go for second time!
~ to Japan, I go!
~ Canon G12
~ Superheadz Ultra Wide and Slim!
~ Superheadz Golden Half!
~ new camera!
~ a studio home
~ publish a novel/short stories compilation


:: ..Crédits.. ::
--------------------------------------
Blog Désign: Michiika
Photo: SuuwaXSupatenshi